Betörésjelző

telepítés karbantartás javítás

könnyen kezelhető és esztétikus megjelenésű eszközök kül-és beltérre

Megnézem

Kamera rendszer

ház,lakás telephely térfigyelő kamerák

távolról is elérhető és visszajátszható kamerás megfigyelők a rejtett kamerától a térfigyelő gyorsan mozgó kameráig

Megnézem

Élőerős védelem

objektumőrzés, személy be- és kiléptetés

portaszolgálat, objektumon belüli kísérés, épület-felügyeleti rendszerek kezelése

Megnézem

Beléptető

Vállalati beléptetés, forgóvillák, jármű beléptetés

kártyás vagy ujjlenyomatos azonosítás és beléptetés , a HR igényeket is kielégítő munkaidő nyilvántartó rendszer

Megnézem

.

 

A KÉSZÜLÉK FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI
- IDŐSEK VÉDELME
- GYERMEKEK VÉDELME
- SEGÉLYHÍVÁS ÉS TÁVFELÜGYELET
- GÉPJÁRMŰ ÉS SZEMÉLY VÉDELEM

 

Mikor lehet szüksége Önnek erre a készülékre?
sos mini- Ha Ön egyedül álló időskorú és szeretné növelni biztonság érzetét azzal, hogy a készülék birtokában mindig van valaki aki odafigyel Önre és segítséget nyújt.
- Ha Ön családos, és komolyan veszi a gyermekek eltűnéséről szóló statisztikákat.
- Ha Önnek vannak idős szülei akikről szeretne gondoskodni, de munkája, elfoglaltsága vagy távolsága a szülői háztól ezt egyszerűen nem teszi lehetővé.Lehetőségeihez mérten mégis szeretne megfelelni kötelezettségeinek és megoldást keres.
- Ha Ön nem szeretne a növekvő gépjármű lopások áldozatává válni.
- Ha az Ön vállalkozásában fontos, hogy gépjárművei merre járnak és egy árban kedvező megoldást keres.

 


 

IDŐSKORÚAK VÉDELME
idesekvedelmeGyakran szerzünk tudomást arról, hogy idős embereket csalók megtévesztenek, jóhiszeműségüket kihasználva, figyelmüket elterelve kirabolják őket,eltulajdonítják értékeiket, nem ritkán tettleges bántalmazás kíséretében. Ezen események elkerülése végett illetve azoknak az időskorúaknak akik a megszokott környezetükben, saját otthonukban szeretnék biztonságban tölteni életüket eddig is ajánlottuk a lakásokban telepített vagyon és egészségügyi segélyhívó rendszerünket!
A segélyhívó egyetlen gomb megnyomásával kapcsolatot teremt 0-24 órában diszpécsereinkkel, akik egy megállapodás alapján azonnal kiküldik járőreinket, vagy értesítik a családtagokat, gondozót, szakápolót, stb.

Vannak olyan személyek (nem csak idősek), akik félnek elindulni otthonukból, mert attól félnek ,hogy rosszul lesznek menet közben vagy a buszmegállóban és nem tudnak segítséget kérni! Számukra is biztonságot nyújthat ez a nyomkövető mini segélyhívó, mivel a segítséghívást követően a diszpécsereink azonnal látják a segélyhívás pontos helyét a monitorokon (utca, házszám) az egész ország területén! Az értesítendő személyek (pl.: család tagok) szintén automatikus értesítést kapnak a segítséget kérő pontos tartózkodási helyéről telefonkészülékeikre. A segélyhívást követően a diszpécserszolgálat 30 másodpercen belül kétirányú hangkommunikációt kezdeményez a segélyhívó készüléken keresztül a segítséget kérővel!Az ott elhangzottak nagy mértékben segíthetik az intézkedések hatékonyságát! Az elmúlt hetekben számos készüléket helyeztünk ki tesztüzembe! A felhasználók szinte kivétel nélkül állították, hogy jelentős mértékben nőtt a biztonságérzetük!


GYERMEKEK VÉDELME
Sok esetben csak arról van szó, hogy a kamasz fiú iskola után nem rögtön hazafelé veszi az útját, hanem barátaival tesz egy kis kitérőt a közeli plázába, esetleg játékterembe,stb… A szülő persze rosszat sejtve aggódni kezd! Ebbengyerekvedelem az esetben is segít az „S.O.S. RŐD-NER” segélyhívó, mivel a szülő kérésére a diszpécser szolgálat tájékoztatást ad a fiatal pillanatnyi, pontos tartózkodási helyéről és még beszélgetést is kezdeményez vele. Sajnos gyakran előfordul, hogy gyerekeket támadnak meg és még jó, ha csak értékeiket veszik el! Ilyen és hasonló bűncselekmények esetén is legjobb a gyors segítség! A gyermekeink védelmének érdekében nagyszerű megoldás az „S.O.S. RŐDNER” segély-hívó, mely akár zsebben vagy táskában elhelyezve, egy gombnyomással alkalmas lehet a gyors segítség kérésre! Ez a nyomkövető segélyhívó fellelheti az eltévedt gyermeket.


SEGÉLYHÍVÁS ÉS ÁPOLÁSI TÁVFELÜGYELET
idesekveJelenleg Magyarországon több ezren vesznek igénybe egészségügyi segélyhívó rendszereket, különböző segélyhívó készülékek használatával! Léteznek az SZGYF által működő rendszerek, de működnek rendszerek önkormányzatok, alapítványok, civil szervezetek , illetve vállalkozások kezelésében is.
Az segélyhívó készülékek között működnek még a sok évvel ezelőtt forgalomba hozott (kisebb tudású), csak vezetékes telefonvonalon működő eszközök is, valamint a mai igényeknek megfelelő, kétirányú forgalmazásra képes mobil eszközök is.

A RŐDNER Kft által bevezetett „S.O.S.RŐDNER” mini segélyhívó készülék magas technikai tudása, valamint a készülékhez kialakított,az egész ország területén működni képes távfelügyeleti szolgáltatása, sokak számára jelenthet kiemelt biztonságot az élet szinte minden területén.Idősnek, fiatalnak egyaránt!


GÉPJÁRMŰ ÉS SZEMÉLY VÉDELEM
carvedelemAz „S.O.S. RŐDNER” segélyhívó a személyvédelemben minden olyan tevékenységet végző személynél alkalmas lehet a segítséghívásra, ahol a különböző veszélyhelyzetek a legkisebb mértékben is megjelenhetnek pl.: - orvosok, ápolók, mentők, - rendőrök, polgárőrök, biztonsági őrök, - gépkocsivezetők, jegykezelők, - kereskedelmi dolgozók, vendéglátásban dolgozók, - hivatali dolgozók, pedagógusok, stb., - sportolók, kirándulók,hands 437968 340

További előnye lehet még a nyomkövető készüléknek a gépjárművédelemben is! A parkírozó gépkocsiban elrejtett „S.O.S. RŐDNER” segélyhívónyomkövető készülék pozíciója, akár több nap múlva is lekérdezhető és ez egy eltulajdonított gépkocsi felderítésében fontos információ lehet akár a rendőrség számára is!


A KÉSZÜLÉK TULAJDONSÁGAI
Az S.O.S Rődner segélyhívó készülék beépített akkumulátorral, hosszú készenléti időt biztosít (beállításoktól és vételi viszonyoktól függően körülbelül 200 óra). A készülék SMS-ben vagy GPRS internet adatkapcsolaton keresztül küldi a pozíció információkat. A készülék SMS-ben küldi el az aktuális földrajzi koordinátáit, melyet pl. a Google Maps/Earth programban gyorsan megkereshetünk, az SMS-ben kapott koordinátákat egy kattintásra megnyitja Google Maps-ben (persze ekkor wifi vagy mobilnet szükséges).

sos veszhivasbeszelgeteshelymeghatározaseleseserzekeleselektronikuskeritesakkulemerules

 

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS ÉRTESÍTÉSSEL :

A hívást követően felmérjük a problémát és megtesszük a további intézkedéseket. Indokolt esetben azonnal hívjuk a szerződésben megjelölt értesítendő személyt és azt részletesen tájékoztatjuk az addig tudomásunkra jutott információkról, a segélyhívás feltételezhető okairól! Az értesítendő személy ezzel egy időben automatikusan, SMS üzenetben tájékoztatást kap a segélyhívás tényéről, annak pontos idejéről és helyéről. Értesítendő személynek több személy is megadható. Eredménytelen kapcsolatfelvétel esetén diszpécserünk hívást kezdeményez a második, esetleg a harmadik megadott személy irányában a beszélgetés létrejöttéig! Minden beszélgetés és esemény rögzítésre kerül.

A szolgáltatás az ország egész területén igénybe vehető!

Ár: 4000 Ft /hó

penz

 

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS KIVONULÁSSAL:

A segélyhívó gomb megnyomását követően, 30-60 másodpercen belül diszpécserünk hívást kezdeményez a segítséget kérő személyhez a készüléken keresztül! A hívást követően felmérjük a problémát és megtesszük a további intézkedéseket. Indokolt esetben azonnal a segélyhívás helyszínére indítjuk járőreinket a RŐDNER Kft vonulási területén (Fejér megye) A kivonuló járőrszolgálat a helyszínre érkezve, az ott tapasztaltak alapján megteszi a szükséges intézkedést (pl.: mentők, rendőrség hívása,stb.)

Értesítendő személynek több személy is megadható.
Eredménytelen kapcsolatfelvétel esetén a diszpécser hívást kezdeményez a második, esetleg a harmadik
megadott személy irányában a beszélgetés létrejöttéig! Minden beszélgetés és esemény rögzítésre kerül!

Ár: 4000Ft /hó
valamint 3200 Ft / vonulási alkalom (Fejér megye)


Az ország más területeire vonatkozó intézkedéseket és annak díjait a szerződő felek külön megállapodásban rögzítik
(pl.:bérvonulás helyi szolgáltatóval, gondozóval, stb.)!
Megrendelés esetén szolgáltatási szerződést készítünk. A készülék átvételekor fizetendő kauciós díj 20 000 Ft, mely a szolgáltatás megszűnésével és a készülék visszaszolgáltatásával visszajár.

Áraink az Áfát tartalmazzák.

A szolgáltatás az ország egész területén igénybe vehető!

Az intézkedést követően diszpécserünk azonnal hívja a szerződésben megjelölt értesítendő személyt és azt részletesen tájékoztatja. Ezzel egyidőben automatikusan SMS üzenetben tájékoztatást küld neki a segélyhívás tényéről, annak pontos idejéről és helyéről.

 

 
 
 

Ügyfeleinknek az alábbi gyártók termékeit ajánljuk.

S.O.S Rődner GPS segélyhívó készülék.

Az S.O.S Rődner egy gyufásdoboznyi méretű készülék (gps + gsm jeladó), amely több mint egy egyszerű nyomkövető.
Kis méretéből és súlyából adódóan bárhová elhelyezhetjük / elrejthetjük! még a figyelendő / védendő személynek sem kell tudjon róla.

Érdekel

Teljes körű védelem

Legyen szó lakásról vagy többszintes családi házról esetleg több ezer négyzetméteres irodaházról a Rődner Kft. teljes körű védelmet tud kialakítani rövid határidő alatt.

Megnézem

Távfelügyelet

betörés vagy akár csak megkísérlése esetén is azonnal elindul az intézkedés

Megnézem

Videó távfelügyelet

A kameraképet nem folyamatosan figyeljük. A lakásriasztó és a kamerarendszer szorosan együttműködnek és parancs hatására a kameraképet továbbítja  a diszpécserszolgálatnak akik  könnyen és gyorsan meg tudja tekinteni és a látottak alapján kezdheti meg a szükséges lépéseket.

Megnézem

Tűzjelző hálózat kiépítés

Tűzjelző rendszereinket a legújabb technológiát alkalmazó füst- és hőérzékelőkkel telepítjük, melyek már a tűz keletkezésének szakaszában jeleznek.

Megnézem

Nagyobb munkáink

Vegye igénybe a Rődner Kft. Szolgáltatásait !

Lépjen velünk kapcsolatba és kérjen ajánlatot most.

Ajánlatkérés