BETÖRŐKET FOGTAK A FEHÉRVÁRI RENDŐRÖK - HARMADIK TÁRSUKAT KERESIK MÉG

A székesfehérvári rendőrök elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint egy büfékocsit feltörtek az Aszalvölgyi úton és onnan készpénzt loptak el. Harmadik társukat még keresik. Kérik, hogy jelentkezzen, aki tud a férfi jelenlegi tartózkodási helyéről!

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat B. János és B. Zsolt székesfehérvári lakosokkal szemben lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálója 2017. június 21-én éjfélkor szolgálatból hazafelé tartva három gyanús férfire lett figyelmes Székesfehérváron, a Palotai úton. A rendőr a három férfit követte és erősítést hívott az igazoltatáshoz, ami már a Mészöly Géza utcában volt, ahol a gyógyszertár előtt a bokorba megbújva két embert igazoltattak, harmadik társuk az egyenruhásokat meglátva elmenekült. A 19 és 21 éves férfinél olyan eszközöket találtak a járőrök, amelyek bűncselekmény elkövetésére alkalmasak. A két férfit előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, mert a megalapozott gyanú szerint június 15-én éjjel az Aszalvölgyi úton feltörtek egy büfékocsit és onnan készpénzt loptak. Társuk, Hegedűs Róbert ellen elfogatóparancsot adtak ki a rendőrök

Read 3095 times Last modified on kedd, 04 július 2017 04:14
Rate this item
(0 votes)