Szolgáltatásaink

 

Riasztórendszereink:

    Beltéri, kültéri védelem
    Vezetékes riasztórendszerek
    Vezeték nélküli, rádiós riasztórendszerek
    Hibrid, részben rádiós riasztórendszerek
    PARADOX, DSC, inim, PYRONIX, Bosch

inimszett2A riasztó rendszereinkkel könnyedén megoldható a csak néhány érzékelőt igénylő kislakások olcsó védelme, de nem jelentenek problémát a nagyobb ingatlanok, vállalkozások, bankok, és közintézmények professzionális védelmet igénylő objektumok sem. A riasztórendszer lehetővé teszi akár a 196 zónát igénylő nagy épületek és irodaházak tökéletes védelmét is. Egyes központok képesek egyetlen rendszerbe integrálni a riasztó, a beléptető és a tűzjelző rendszert is.

A riasztórendszer érzékel és regisztrál mindent. A védett objektumba történő behatolást, és a behatoló mozgási útvonalát is. A betörésjelzők tartozéka számos érzékelő. Analóg és digitális, kültéri és beltéri mozgásérzékelők akár kisállat tűréssel is, nyitás és üvegtörés érzékelők. Minden érzékelő lehet vezetékes és vezeték nélküli is. Így szinte nincs is olyan riasztó rendszerekkel kapcsolatos probléma, melyet ne tudnánk megoldani. A legfejlettebb műszaki megoldásokkal és a digitális technológiával kiváló mozgásérzékelés és tökéletesen vakriasztás mentes riasztó rendszer valósítható meg. A rendszer központja, diszkréten elrejtve kerül telepítésre. Az érzékelők elhelyezésekor a legmesszebb menőkig, figyelembe vesszük Megrendelőink igényeit, szem előtt tartva az épület adottságait, biztosítva a teljes lefedettséget.

Cégünk által telepített mindegyik riasztórendszer lehetővé teszi a helyi szirénás riasztást, valamint a távfelügyeletre kapcsolást is.

Természetesen lehetőség van arra is, hogy riasztás esetén a rendszer vonalas vagy mobil telefonon keresztül közvetlenül értesítse Önt, vagy az arra illetékeseket.

A kültéri sziréna elhelyezésekor a legfontosabb szempont, hogy a betörő számára megközelíthetetlen, de messziről jól látható legyen. A kültéri sziréna figyelmeztetve a rossz szándékkel közeledőket, hogy kár próbálkozni, mert nincs esélyük az észrevétlen behatolásra.

A teljes rendszer szabotázsvédett így bármilyen szétszedés jelzést von maga után kikapcsolt állapotban is.

Fontos szempont a riasztó kiválasztása esetén, hogy egy megbízható, minősítésekkel ellátott rendszer kerüljön kiépítésre, mely képes ellátni a személy- és vagyon védelemmel szemben támasztott igényeket. MABISZ által minősített, Biztosító Szervezetek által elfogadott riasztó típusokat ajánlunk leendő ügyfeleink részére.