Szolgáltatásaink

Sajnálatos módon sokan csak akkor keresnek fel bennünket, ha már lakásukat, családi házukat, nyaralójukat, üzletüket, telephelyüket, stb. illetéktelenek feltörték, kifosztották, elvitték értékeiket stb.. Mindenkinek természetes, hogy hazaérve mindent olyan állapotban találjon, ahogy az volt, de évtizedeken keresztül mindenki csak a rendőrség feladatának tekintette az egyéni vagyon védelmét is. Ma már a fejlettebb országok gyakorlatának megfelelően egyre többen költenek a megelőzésre (pl .: riasztórendszer kiépítésére, működtetésére), mert különösen a mai válságokkal teli életünkben, amikor jelentősen megnőtt a vagyonelleni bűncselekmények száma, ez tűnik a legtöbbet érő megoldásnak!

A Rődner Kft. teljes körű vagyonvédelmi szolgáltatást nyújt, legyen szó élőerős őrzésről, járőrözésről, távfelügyeletről, ill. a biztonságtechnika egyre fejlettebb technikai eszközeinek telepítéséről!
A Rődner Kft. bármely igény esetén kellő szakértelemmel segíti Önt a biztonsági szolgáltatásokkal kapcsolatos döntések meghozatalában. A vagyonvédelmi szolgáltatások, rendszerek tervezését, kivitelezését, karbantartását, valamint élőerős szolgáltatásainkat tapasztalt, szakképzett munkatársak végzik az ISO minőségirányítási rendszer keretein belül.

Vagyonvédelmi feladataink legfontosabb elemeként, egy korszerű távfelügyeleti központot működtetünk, amely az erre a célra alkalmas valamennyi adatátviteli lehetőségeket felhasználva (kapcsolt telefonvonal, rádiós átjelzések, GSM, GPRS és ezek kombinációja) fogadják a működő riasztórendszerek jelzéseit, amelyre a kivonuló szolgálatunk azonnal megkezdi az intézkedést. A megye területén mintegy 40 fő teljesít szolgálatot, túlnyomórészt szabadidős ill., nagy tapasztalattal rendelkező nyugdíjas rendőrök.

Távfelügyeleti szolgáltatásainkon keresztül több ezer ingatlan védelmét biztosítjuk Fejér megye területén a legkisebb nyaralóktól a pénzintézetekig 0-24 órában!
Partneri hálózatunk lehetővé teszi az egész ország területén a vagyonvédelmi feladatok végrehajtását!
A internet szolgáltatások mai színvonala lehetővé teszi, hogy a riasztórendszerek jelzései esetén, azokkal egy időben térfigyelő kamerák segítik a hatékony intézkedést. Ezt a kombinált rendszert eredményesen használjuk társasházak, intézmények, telephelyek, de már esetenként családi házak kül és beltéri védelmi eszközeként.
Tapasztalataink szerint a korszerű vagyonvédelmi eszközök, valamint a távfelügyeleti szolgáltatások megléte, visszatartja az elkövetőket!

A RŐDNER Kft. távfelügyeleti szolgáltatásain keresztül egy sor kiegészítő szolgáltatást tesz elérhetővé ügyfelei számára! Igény esetén tűzjelzést, pánikjelzést, gázérzékelést is fogadunk, vállalunk értékmegőrzést, fegyvertárolást, de értesítjük az autómentőt, villanyszerelőt stb. sofőr ill. futárszolgálatot biztosítunk!

Egyfajta biztos pontként szeretnénk működni ügyfeleink felé, ahol a legtöbb felmerülő problémájukban hathatós segítséggel álljunk rendelkezésükre.

Bármely igény esetén hívja ügyfélszolgálatunkat! 22/312-944

Képek munkáinkról

Kapcsolat

Rődner Vagyonvédelmi Kft.

8000 Székesfehérvár

Horvát István u.22.

Ügyfélszolgálat: 06 22 312-944